Kan man anbefale sig selv?

Det bedste der kan ske, når man skal vælge en håndværker, er at få én anbefalet af en god ven, en nabo eller en kollega. Det er i hvert fald typisk den måde, vi bliver valgt på.

 

Men grunden til at du læser det her er formentlig, at du ikke kender nogen, der kender os, så derfor vil vi tillade os at anbefale os selv – og fortælle lidt om, hvad der gør os anderledes end andre dygtige VVS’ere.

Kernen i vores forretning er vand, varme og sanitet, så vi er godt rustet til at løfte opgaver hos dig privat. Som autoriseret gas- og vandmester kan vi lave alt fra dit nye badeværelse, opsætning af fjernvarmeunits, opsætning eller nedtagning af gaskomfurer eller gasinstallationer, nye radiatorer eller gulvvarme til montering af toiletter og vandhaner.

 

Vi er eksperter i energioptimering og kan hjælpe dig med at gøre dit hus mere miljøvenligt. Det er både godt for miljøet og din økonomi. Et mere miljøvenligt hus giver dig lavere månedlige omkostninger, samt en bedre energimærkning, der gør dit hus mere attraktivt, når og hvis du skal sælge.

 

Vores medarbejdere er dygtige og veluddannede inden for de mange forskellige VVS-specialer, og vi gør vores absolut bedste, både for altid at lave et godt stykke arbejde, der ikke bare er håndværksmæssigt korrekt, men som også er æstetisk flot udført.

 

Vi ved, at det ofte er forbundet med gener og besvær at have besøg af håndværkere, men vi gør alt, hvad vi kan, for at få det hele til at fungere så gnidningsløst som overhovedet muligt. Samtidig gør vi alt, hvad vi kan, for at tilpasse vores arbejde efter din kalender og de tidspunkter, der passer dig bedst – og så rydder vi selvfølgelig op efter os, inden vi går.

 

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig

Hvis du har brug for et tilbud på en mindre opgave, kan du bruge vores tilbudsmodul:

Her kan du beskrive opgaven og sende os billeder, så vi kan
danne os et overblik og vende tilbage til dig med et prisoverslag.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os, hvis du foretrækker det.

02. maj 2019 - Bravida køber MIH VVS Læs mere på Bravidas hjemmeside
+