Hvem er vi?

MIH VVS er en ejerledet virksomhed med højt til loftet og en flad organisation, hvor alle medarbejdere har et medansvar for at levere en god oplevelse til kunden.

 

Siden vi startede op tilbage i 2005, er vi vokset til, at vi i dag har 50 servicebiler kørende rundt i København og omegn. Vores vigtigste aktiver er dog ikke vores biler, vores værktøj eller vores lokaler. Det er vores godt 80 faste medarbejdere.

 

Det er dem, der er vores ansigt udadtil og vores hænder og hoveder på de enkelte opgaver. Vi er som virksomhed ikke bedre, end de er, men de er heldigvis også de bedste, vi har kunnet finde, og derfor gør vi også alt, hvad vi kan, for at behandle dem godt og give dem de bedst mulige betingelser og værktøjer, for at de kan udføre deres arbejde bedst muligt.

Socialt ansvar

Vi er af den holdning, at hvis man kan, så skal man tage et socialt ansvar og gøre en indsats for at gøre en forskel. Det gør vi blandt andet ved at være med til aktivt at skabe lærepladser for unge under uddannelse. De sidste mange år har vi derfor altid haft omkring 10 lærlinge i virksomheden.

 

Vi tager ikke kun dem fra toppen af klassen – vi tager også dem, som har det lidt sværere end andre, dem der er faldet ud af uddannelsessystemet og lige har brug for lidt ekstra hjælp til at finde fodfæstet og komme ud på den anden side.

 

Vi samarbejder aktivt med Københavns Kommune, TEC og Spydspidsen, og vi har et særligt program, der bliver tilpasset til den enkelte lærling, hvor de bliver mødt med faste krav og forventninger fra vores side. At mange af vores lærlinge vælger at blive i MIH VVS, når de er færdige med uddannelsen, vidner om, at vi gør noget rigtigt.

Ansvar for miljøet

Som VVS-installatør har vi et naturligt fokus på miljøet, i og med at en stor del af vores arbejde er at finde de mest energirigtige løsninger – både af hensyn til kundens pengepung, men især med henblik på at belaste miljøet mindst muligt.

 

Og blandt andet derfor benytter vi os af firmacykler, hvor det er muligt. Vi ved godt, at det ser lidt underligt ud, når VVS’eren ankommer på cykel, men det giver bare god mening for os og miljøet.

 

Samtidig er alle vores medarbejdere instrueret i korrekt håndering og kildesortering af affald fra vores projekter, således at så meget affald som overhovedet muligt bliver sendt til genbrug.

 

Vores fokus på miljøet går igen i den store indsats, vi gør på fjernevarmeområdet. Fjernvarme er en fremsynet infrastruktur, der sikrer, at varmeforsyningen kan blive stadig mere grøn i takt med, at der udvikles nye teknologiske løsninger. Det synes vi giver god mening og med vores 1000+ installationer af fjernvarme hvert år, er vi med til at gøre en forskel.

Læs om MIH’s holdninger

Vi er en VVS virksomhed. Ikke et lavpris flyselskab.

Garantiordninger med mere

Vi er medlem af TEKNIQ. Og når du får installationsarbejde udført af en el- eller VVS-installatør, som er medlem af TEKNIQ, får du garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed.

 

Som privatkunde hos os er du automatisk omfattet af TEKNIQs Garantiordning, der dækker op til 150.000 kr. inklusiv moms.

 

Som erhvervskunde eller foreninger med store projekter, har vi stor erfaring i at arbejde efter og i overensstemmelse med AB92.

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig

02. maj 2019 - Bravida køber MIH VVS Læs mere på Bravidas hjemmeside
+