Holdninger

Hvordan kan det være, at nogle flyselskaber påstår, at en tur til London f.eks. ikke kan sælges for under 499 kr.
– når andre kan sælge den for f.eks. 299 kr.?
Det er i øvrigt også ligegyldigt. For vi er da ligeglade, vi ta’r alligevel den billigste. Eller den, der på papiret så ud til at være den billigste. For inden vi har fået betalt for bagagen, og betalt for vores sæde – og sunket den sidste slurk af vores 49 kroners fly-kaffe, så nærmer vi os alligevel de 499 kr. som de andre tog. Forskellen er bare, at nu sidder vi altså i et skrabet fly, med noget lavt betalt og uoplagt personale, der lige om lidt meddeler os, at vi nok desværre bliver 25 minutter forsinket. Ikke et ondt ord om lavpris flyselskaber. Eller konkurrerende VVS virksomheder i øvrigt.

Det er en forretningsmodel. Og en model som nogle danskere er godt tilfredse med, men det bliver aldrig en model, som vi kommer til at praktisere. Det vil vi ikke byde, hverken vores ansatte eller vores kunder.
En pris er en pris. Og den bliver ikke bedre af at blive skåret i mindre stykker og serveret over flere omgange.
Det er i hvert fald vores filosofi, og derfor vil vi til enhver tid hellere afgive et tilbud, som vi kan stå inde for fra starten af – sammen med en tidsplan vi ved, at vi kan overholde, end at love noget vi ved, vi alligevel ikke kan holde.
Og så er en kop kaffe hos os i øvrigt gratis.

 

Velkommen ombord hos MIH VVS.

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig

02. maj 2019 - Bravida køber MIH VVS Læs mere på Bravidas hjemmeside
+