Lyder det mærkeligt, hvis vi siger, at vi elsker fjernvarme?

Opsætning, installering og servicering af fjernvarmeanlæg for kommuner er blevet en stor og stadigt voksende del af vores forretning. Gennem de seneste år har vi blandt andet stået for opsætning, installering og servicering af fjernvarmeanlæg for borgere i Næstved, Hvidovre, Gladsaxe, Gentofte og Helsingør.

 

Men kan alle VVS’ere ikke lave fjernvarme? Det kan de sikkert – også. Forskellen på os og mange andre VVS’ere, når det kommer til fjernvarme, er, at vi har en afdeling, der ikke laver andet.

 

Lige fra kontorpersonalet, der står for kontakten til borgerne i form af bookinger, planlægning og opfølgning – til installatørerne, der kører rundt i lokalområdet og udfører arbejdet.

 

Gennem vores arbejde for kommunerne har vi lavet over 1000 installationer om året de sidste 5 år. Vores nuværende setup giver os mulighed for at lave 50 installationer om ugen, så vi er rustet til at løfte de helt store opgaver.

 

Hvorfor skal I vælge os?

Vi har en gennemarbejdet og veldokumenteret proces, hvilket gør, at vi udfører alt arbejdet på 2-3 dage som en sammenhængende proces, og til mindst mulig gene for kunden.

 

Vores specialiserede teams består af VVS-montører, isolatører, elektrikere og arbejdsmænd, og alt bliver koordineret internt via vores projektstyringssystem ligesom kvalitetssikring og dokumentation foretages elektronisk.

 

Efter vi har afsluttet arbejdet hos kunden, rydder vi op og udfører kildesortering af affald og eventuelle materialer til genbrug.

 

Vi har et tæt samarbejde med en række af vores underleverandører, hvor vi har lagergaranti for mindst 200 anlæg, så vi kan dække vores behov for materialer i tilfælde af leverings- eller produktionsvanskeligheder.

 

Vi har erfaringen og gode referencer

Efter at have opsat langt over 5000 fjernvarmeanlæg i alle former, størrelser og kapaciteter, har vi opbygget en solid erfaring inden for området.

Vi er derfor leveringsdygtige i gode oplevelser – både for forsyningen, men i særdeleshed også for slutkunden.

 

Vores samarbejde med kommunerne, samt HOFOR, SKS Forsyningen, Vestforbrændingen og Frederiksberg Forsyning vidner om, at vi ved, hvad vi gør, og at vi kan løfte de helt store opgaver.

 

Vores rejse med fjernvarme er kun lige begyndt

Vi deltager jævnligt i kurser og fyraftensmøder for at holde os opdateret inden for nye tekniske bestemmelser for fjernvarme. Derudover arbejder vi målrettet med at opfylde de nationale mål for nedbringelse af CO2 for at sikre en CO2-neutral hovedstad i 2025.

 

Vi optimerer hele tiden måden, vi arbejder på og forsøger at tænke i nye baner for at gøre processen så nem som mulig, for os, for forsyningen og ikke mindst for slutkunden. Et af vores seneste tiltag er, at vi har ansat vores egne asbestsanitører.

 

Det gør uden tvivl arbejdet meget nemmere, når vi har vores egne folk, der håndterer tingene på vores måde. Og det er også derfor, at vi har vores egen el-afdeling med 10 medarbejdere – det får tingene til at køre mere smidigt for alle parter.

 

Læs casen om fjernvarme i Gentofte

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde for og med kommunerne, er du velkommen til at kontakte os på mail@mihvvs.dk eller telefon 32592525.

 

Vores rejse med fjernvarme er kun lige begyndt … Vil du være med?

4519

INSTALLATIONER TIL DATO

14

FJERNVARME MEDARBEJDERE

82%

Tilslutning Gentofte

14

DAGLIGE INSTALLATIONER

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig

02. maj 2019 - Bravida køber MIH VVS Læs mere på Bravidas hjemmeside
+