Ejerforeninger & boligforeninger

For ejerforeninger og boligforeninger er der mange fordele i at have et fast samarbejde med MIH VVS. Med en fast aftale sikrer du, at vi får opbygget et indgående kendskab til din ejendom og dens installationer, hvilket betyder større effektivitet, når der skal løses opgaver i ejendommen.

 

For mange beboere giver det også større tryghed at have et samarbejde med MIH VVS, i og med at de lærer vores medarbejdere at kende og ved, hvem det er, der går rundt i ejendommen.

Du bliver også omfattet af vores døgnvagtordning, så du kan kontakte os, hvis du får et akut behov.

 

Alle vores medarbejdere er udstyret med smartphones og iPads til sagsstyring for at kunne håndtere sagerne i ejendommen bedst muligt. Vi tager løbende billeder under arbejdet, som bliver arkiveret sammen med sagsoplysningerne, så det altid er muligt for jer at få et godt overblik over det udførte arbejde.

Hvilke opgaver udfører vi?

Siden vi startede MIH har boligforeninger og ejerforeninger udgjort en stor del af vores kundebase, og vi udfører alt fra hverdagens små vedligeholdelsesopgaver til totalrenovering alle jeres installationer.

 

I MIH har vi også en el-afdeling med autoriserede elektrikere, så hvis din opgave kræver en elektriker, klarer vi også den. Derudover har vi en række gode faste samarbejdspartnere, som vi gør brug af ved større opgaver, hvor der er behov for en murer, tømrer eller lignende.

Typiske opgaver

  • Opsætning og nedtagning af gaskomfurer
  • Almindelig fejlfinding og udskiftning af defekte installationer
  • Udskiftning af brugsvandinstallationer/ stigstrenge, faldstammer, toiletter m.m.

Varmecentraler

Vi har stor erfaring med opbygning, udskiftning og optimering af varmecentraler samt løbende servicering for at sikre optimal drift.

 

Har I en ældre varmecentral, kan I opnå store besparelser ved at få opbygget en ny varmecentral. Vi stiller gerne op og hjælper jer med behovsafdækning, hjælp til at søge tilskud, myndighedsbehandling med mere og udregning af den reelle tilbagebetalingstid.

 

Selv på nyere fungerende varmecentraler kan man ofte, med fordel, udskifte til mere energieffektive pumper, eller udskifte varmtvandsbeholdere til nyere modeller, der udnytter fjernvarmen mere effektivt. Sådanne udskiftninger er ofte tjent ind på 3-6 år, og vil derefter have en direkte effekt på bundlinjen i foreningens regnskab. Samtidig gavner en udskiftning typisk miljøet, hvilket jo bestemt er værd at tage med.

Fast serviceaftale

Som forening kan I lave en fast serviceaftale med os, så vi kommer forbi til eftersyn og forebyggende service én gang om året. Her gennemgår vi jeres installationer og anlæg og identificerer og løser små begyndende problemer, før de når at udvikle sig.

 

En fast serviceaftale sikrer jer, at der er styr på jeres installationer, og at beboerne ikke oplever unødige gener ved driftsforstyrrelser.

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig

02. maj 2019 - Bravida køber MIH VVS Læs mere på Bravidas hjemmeside
+